• Locatie

Organiseren van je P&O taken

Training PenO-vraagstukkenHoe maak jij het verschil als HRM-secretaresse?

 

Als secretaresse krijg je steeds vaker P&O taken toegeschoven. Een logische keuze, jij bent immers de spin in het web binnen je organisatie. Maar, zo'n P&O rol vraagt nogal wat van je. Ineens heb je wisselend verschillende petten op: de pet van werkgever, van vertrouwenspersoon en de pet van personeelsvertegenwoordiger. Je positie tussen je manager en je collega's wordt nog explicieter en vraagt soms om een slimme spagaat.


Hoe zorg jij ervoor dat je een stevige positie behoudt? Dat je zowel naar je collega's als naar je manager/werkgever het verschil maakt? Wat zijn daarin valkuilen? En, hoe zorg je voor een slimme, simpele aanpak voor het organiseren van je P&O taken en activiteiten?

Daarover gaat de training: 'Hoe maak jíj het verschil als HRM-secretaresse?'

Tijdens de training staan de volgende onderwerpen centraal:

  • De kracht van bewuste keuzes over (onbeschreven) P&O beleid
  • Vertrouwenspersoon of toch liever niet?
  • Jouw geweten en hoe je daar trouw aan kunt blijven
  • Slimme én simpele organisatietips voor al je P&O activiteiten

 

In deze training zet jij een stap naar de rol van stevige sparringpartner van je manager voor P&O vraagstukken binnen de organisatie. Na de training weet jij welke keuzes je kunt maken om in deze rol écht het verschil te kunnen maken.

 

Esther Mallant

Esther Mallant begeleidt bedrijven naar Slim, Simpel én Succesvol Personeelsmanagement, waardoor managementtijd halveert en de productiviteit en betrokkenheid van hun medewerkers verdubbelt. 
Door haar achtergrond als ondernemer, manager en P&O expert weet ze als geen ander welke uitdagingen bedrijven hebben bij het managen van hun medewerkers.
 Het is haar persoonlijke missie om bedrijven te helpen de zaken rondom personeel slim aan te pakken, zoveel mogelijk te versimpelen en daarbij het personeel respectvol en fair te behandelen.