Nieuwste editie van Pumps! Magazine 
10 werkzoekende secretaresses geven zich bloot!

Hoe meer mensen Pumps! lezen des te groter is de kans dat deze secretaresses weer een nieuwe werkgever vinden.

Pumps! Magazine

Leading Lady Certificaat

Word allround in Officemanagement
en behaal het Leading Lady Certificaat

Voor alle gevolgde workshops, trainingen en congressen van Leading Lady (Day) ontvang je studiepunten. Met een totaal van 60 studiepunten in 3 jaar ontvang je het Leading Lady Certificaat

 

Leading Lady Certificaat
Je bent goed in je vak en je wilt nog beter worden. De beste manier is te leren van anderen en door jezelf bij te spijkeren op essentiële onderwerpen in jouw vakgebied. Hiermee laat je zien dat je wilt investeren in jezelf en jouw ontwikkeling. De organisatie waar je werkt waardeert dit en een vermelding op je CV maakt je nog professioneler.
Leading Lady beloont elke investering die jij in jezelf doet met studiepunten. Na afloop van iedere workshop, training, congres van Leading Lady (Day) ontvang je een certificaat met daarop je studiepunten. Als je 60 studiepunten bijeen hebt – en daar heb je 3 jaar de tijd voor - ontvang je het Leading Lady Certificaat.

 

Eerder gevolgde workshops/trainingen tellen mee

Als je al eerder workshops of trainingen hebt gevolgd van Leading Lady of via de Secretaresse Groeidag, een initiatief van Leading Lady, dan tellen die ook mee als studiepunten voor het certificaat. Jouw deelname moet in 2011, 2012 en/of in 2013 hebben plaatsgevonden. Je hoeft alleen maar even aan te geven voor welke workshop/training je de punten wilt laten opnemen. Stuur je gegevens (jouw voorletters, naam, functie, geboortedatum en woonadres) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we registreren de punten. Je ontvangt het certificaat als je de 60 studiepunten hebt behaald.

 

Je hebt 3 jaar de tijd om studiepunten te scoren

Een groot voordeel is dat je ruim de tijd hebt om de studiepunten te halen voor het Leading Lady Certificaat: 3 jaar. Als je daarna verder gaat voor het Leading Lady Master Certificaat hoeft dit niet in diezelfde 3 jaar behaald te worden. Je hebt daar langer de tijd voor.

 

Nog een stap verder: Leading Lady Master Certificaat

Als je het Leading Lady Certificaat hebt gehaald en je wilt nog verder, kies dan voor het Leading Lady Master Certificaat. Hiervoor haal je 10 studiepunten extra. Als je dus in totaal 70 studiepunten hebt gehaald mogen we je feliciteren met een Leading Lady Master Certificaat.
BONUS: Je ontvangt je bij het behalen van het Leading Lady Master certificaat een Leading Lady-voucher t.w.v. € 300,-, die je binnen 1 jaar besteedt aan maximaal 2,5 coachuren van Leading Lady.

 

Automatische registratie

De studiepunten worden automatisch door ons bijgehouden zodra je aanwezig bent geweest op een workshop, training of congres van Leading Lady. Zodra je de 60 studiepunten bijeen hebt sturen we in een mooie feestverpakking jouw Leading Lady Certificaat toe. Het is dus belangrijk dat jouw (adres)gegevens up to date blijven bij ons. Wijziging kun je doorgeven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Online trainingen tellen ook mee

In de tweede helft van 2014 starten we met het geven van online trainingen met verschillende onderwerpen. Ook de online trainingen tellen mee voor het behalen van het Leading Lady Certificaat.

 

Incompany training gehad van Leading Lady?

Heb je de afgelopen 3 jaar een training bij jou in huis gehad van Leading Lady of via de Secretaresse Groeidag? Ook die gelden voor het Leading Lady Certificaat. Omdat deze dagen meestal liepen via een contactpersoon van jouw organisatie hebben wij niet alle gegevens van jou zelf. Dan is het raadzaam de datum van de in company training, bedrijfsnaam, de gevolgde training + jouw gegevens (voorletters, naam, functie, geboortedatum en woonadres) aan ons door te geven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hoe ontvang je het certificaat?

Als je voldoende studiepunten (60) hebt behaald en jouw volledige gegevens (voorletters, naam, functie, geboortedatum en woonadres) zijn bij ons bekend ontvang je het Leading Lady Certificaat.
Gewijzigde gegevens geef je door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Heb je vragen?

Neem contact op met:
Leading Lady, Ingrid Geul
035- 6245404