Nieuwste editie van Pumps! Magazine 
10 werkzoekende secretaresses geven zich bloot!

Hoe meer mensen Pumps! lezen des te groter is de kans dat deze secretaresses weer een nieuwe werkgever vinden.

Pumps! Magazine

Leading Lady Day met gelijkgestemden Klik om te vergroten Leading Lady Day met gelijkgestemden

Leading Lady Day met gelijkgestemden

2. Leading Lady Day met gelijkgestemden

Je ken het wel: reguliere trainingen met minimaal 15 personen of zelfs véél meer. Als je geluk hebt maak je kennis met je buurvrouw aan linker- en rechterzijde. Van de rest hoor je wel een naam, maar die vergeet je weer. Je aandacht is bij het onderwerp waarvoor je gekomen bent. De trainer praat en praat, concentratie is hard nodig. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een hoofd vol informatie. Hopelijk blijft het hangen. Hoe de andere deelnemers het gaan toepassen weet je niet. Je hebt ze niet goed of helemaal niet leren kennen.

Dat kan ook anders!

 

Een professionaliseringslag met gelijkgestemden

Een dag waarop maximaal 8 vakgenoten elkaar ontmoeten die op hetzelfde niveau werken, met dezelfde vraagstukken en dezelfde secretaresseopleidingsbehoeften

Doelgroep

Secretaresses, Managementassistenten, Managementsupporters, Officemanagers, Directiesecretaresses, Personal Assistants, Secretaresses Raad van Bestuur, Assistenten van directies in Nederland.

 

Doel

Assistenten van het management in minimaal 3 dagen verdeeld over 2 maanden gerichte & praktisch training te geven op aandachtsgebieden die op dat moment nodig zijn. In een korte tijd wordt gestreefd naar het functioneren op een hoger level onder de trainingsnaam ‘van secretaresse naar Leading Lady’.

 

Werkwijze

We bieden een programma aan op verschillende dagen en dagdelen met een bepaalde tussentijd. De aandachtsgebieden worden gekozen naar gelang de interesses en het niveau van de groep. De secretaresse kan zich voor diverse onderwerpen inschrijven. Gedurende het programma werken we met éénzelfde groep, die niet groter is dan 8 personen. Het doel van een kleine groep is een veilige omgeving te bieden.

We helpen elkaar door ervaringen en kennis te delen. Tijdens de trainingen praten we over onze dagelijkse werkpraktijk. Door middel van te luisteren naar en vragen te stellen over elkaars verhalen, problemen en successen komen de deelnemers zelf tot nieuwe inzichten in het eigen werkgedrag.

Het voordeel van dit programma is dat de secretaresse gelijkgestemde vakgenoten ontmoet en langere tijd met elkaar optrekt.

 

Programma

De deelnemers van het trainingstraject 'van secretaresse naar Leading Lady' hebben de keuze uit 

 

In beide programma's wordt op dag één kennisgemaakt en gestart met de training waar de meeste interesse naar uit gaat.

 

Na dag 1 is er een tussenperiode van 3 weken. De trainer van dag 1 houdt contact per e-mail en per telefoon. Naar gelang de gekozen onderwerpen zijn de trainingsdagen ingedeeld in één of twee dagdelen. Gaandeweg het traject heeft een deelnemer de mogelijkheid een uitstapje te maken naar een ander onderwerp, dat niet specifiek met de groep behandeld wordt, maar wel heel nuttig is voor de betreffende deelnemer. 

 

Aanmeldformulier Leading Lady Day met gelijkgestemden

Van Secretaresse naar Leading Lady.
Ben jij zeer gemotiveerd en wil je graag in een kleine groep deelnemen aan het programma van Leading Lady Day?
Vul dan hieronder jouw gegevens in. Deelname is incl. (digitale) hand-outs, koffie/thee, lunch en drankjes.
Na ontvangst van jouw aanmeldformulier sturen we je een bevestiging per e-mail.

Kies je één van de opties. Prijzen zijn ex.BTW.(*)

Ongeldige invoer

Voornaam(*)
Please let us know your name.

Achternaam(*)
Ongeldige invoer

Bedrijf
Ongeldige invoer

Functie
Ongeldige invoer

E-mailadres(*)
Please let us know your email address.

Adres(*)
Ongeldige invoer

Postcode(*)
Ongeldige invoer

Plaats(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer (zonder streepje er tussen)
Ongeldige invoer

Ik ben op deze website terechtgekomen via(*)
Ongeldige invoer

Anders, namelijk via:
Ongeldige invoer

Vermeld hieronder het factuuradres indien anders dan het postadres (met eventueel een kostenplaatsnummer).

Please let us know your message.

Geef hieronder aan welke training(en) jouw interesse hebben. In een intakegesprek licht je jouw interesse(s) toe. Houd de CTRL-toets ingedrukt als je meerdere onderwerpen wilt aangeven.

Het traject dat ik graag wil volgen is:(*)
Ongeldige invoer

Let op: het formulier is pas goed verzonden als je - nadat je op 'verzenden' hebt gedrukt - op een volgende pagina terecht komt waarop de verzending bevestigd wordt. Zo niet, dan heb je iets niet goed ingevuld op het formulier. Probeer het dan nog eens.